Farmaceutska komora CG
Pharmaceutical Chamber of Montenegro

3. KONGRES FIZIOTERAPEUTA CRNE GORE SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM

Sa velikim zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se Treći Kongres fizioterapeuta Crne Gore sa međunarodnim učešćem, održati 15. i 16.05.2020.godine u hotelu „Slovenska plaža“ u Budvi sa sloganom “Znanje i vještine u fizikalnoj terapiji”.

Teme za obradu na Trećem Kongresu fizioterapeuta su:

  • Klinički problemi u fizikalnoj terapiji
  • Farmakologija u fizikalnoj terapiji
  • Značaj saradnje
  • Slobodne teme

Cilj stručnog okupljanja fizioterapeuta i drugih zdravstvenih radnika, koji sa nama rade u timu, je profesionalno povezivanje, isticanje uloge fizioterapije u društvu koja joj pripada kao važnom činiocu u poboljšanju ukupnog kvaliteta života savremenog čovjeka i unapređenje znanja i vještina fizioterapeuta.

Treći Kongres fizioterapeuta organizujemo u Budvi – metropoli Crnogorskog turizma i kraljici Mediterana pa sa sigurnošću vjerujemo da ćemo stvoriti lijepe uspomene.

Nadamo se da ćete prepoznati ovaj događaj i razmijeniti vaša iskustva sa kolegama u cilju unapređenja znanja i vještina fizioterapeuta.

Tehnički organizator Kongresa je agencija Terra, kojoj se možete prijaviti za učešće i dobiti sve potrebne informacije. Kontakt agencije je +382 20 223 723, +382 69 037 375, +382 69 037 373, i [email protected] .

APLIKACIONA FORMA