Farmaceutska komora CG
Pharmaceutical Chamber of Montenegro

Festival zdravlja

XII FESTIVAL ZDRAVLJA CRNA GORA

Najveći Zdravstveni lifestyle događaj u Crnoj Gori

 

28. i 29. maj (subota i nedelja) 2022. Rimski Trg Podgorica

XII Festival zdravlja pod sloganom „ OSTANI ZDRAV ”, odrzace se 28. i 29. maj (subota i nedelja) 2022. na lokaciji Rimski trg u Podgorici, okupiće na jednom mjestu sve one koji svojom uslugom, proizvodom ili znanjem mogu doprinijeti zdravijem i kvalitetnijem životu, a građani i predstavnici kompanija će moći da se upoznaju sa zdravstvenom ponudom Crne Gore.

Festival zdravlja i zdravih stilova zivota predstavlja jedinstveni koncept promocije i afirmacije zdravlja i sada vec kao takav sobzirom na godisnju posjetu od 10.000 posjetilaca najveci zdravstveni lifestyle dogadjaj u Crnoj Gori.

Cilj festivala zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja, a time se poboljšavaju rezultati u području privrede, kulture i društvenog života.

Posjetiocima se nudi mogućnost da se na jednom mjestu informišu o proizvodima i uslugama, pomoćnim ljekovitim sredstvima i da ujedno provjere stanje svog organizma tako što će popričati sa najeminentnijim stručnjacima ljekarima, farmaceutima, stomatolozima, fizioterapeutima, sportskim strucnjacima da provjere krvni pritisak, šećer u krvi, visinu i težinu, stanje minerala i vitamina u organizmu, krvnu grupu, urade test rizika od dijabetesa. Na jednom mjestu će se okupiti i ljekarske i sportske organizacije, jer samo saradnjom ovih sektora možemo svi zajedno da pomognemo građanima da shvate zbog čega je važno baviti se fizičkim aktivnostima, ali i zbog čega treba ići na redovne preventivne zdravstvene preglede.

Osnovna misija festivala vec deceniju predstavlja zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, poboljšanje i unapređenje zdravlja, a time se poboljšavaju rezultati u području privrede, kulture i društvenog života.

Organizator Festivala zdravlja je Institut za sport i sportsku medicine i Glavni grad Podgorica.

Ovim putem Vas pozivamo za aktivno učešće na Festivalu i da na obezbijeđenom besplatnom izložbenom prostoru predstavite svoje usluge,proizvode kao i aktivnosti.

 

Prevencija je najbolji lijek!

 

Vasilije Vlatko Stijepovic, direktor Festivala zdravlja Crna Gora

tel. 067 522 284, 068 827 039