Farmaceutska komora CG
Pharmaceutical Chamber of Montenegro

Neregelia inicijativa, poklon farmaceutima, 25. Septembar – Svjetski Dan farmaceuta (Sebamed, Pampers, Nutrino)

Poštovani,

Sa zadovoljstvom želimo da vas obavijestimo o incijativi kompanije Neregelia .

Kompanija Neregelia ima dugogodišnje iskustvo u distribuciji kvalitetnih proizvoda za roditelje i bebe, uključujući brendove kao što su Sebamed, Pampers i Nutrino. Cijenimo trud i posvećenost farmaceuta Crne Gore, a posebno njihovu ulogu u podršci novim roditeljima.

U susret obilježavanju 25. Septembra, Svjetskog Dana Farmaceuta, želimo da podržimo sve farmaceute koji su postali ili postaju roditelji tokom 2023.godine.

Naša inicijativa je poklon farmaceutima, Neregelia paket proizvoda, koji uključuje proizvode za njegu kože beba – Sebamed, pelene visokog kvaliteta –Pampers i pravilnu ishranu za bebe i djecu – Nutrino.

Ovaj gest je naš način da izrazimo zahvalnost farmaceutima Crne Gore za njihov trud i rad, kao i da ih podržimo u ovim važnim životnim trenucima. Vjerujemo da će naši proizvodi pomoći novim roditeljima da se osjećaju sigurno i da pruže najbolju moguću njegu svojim bebama.

Kontakt za komunikaciju sa farmaceutima: [email protected].

Za preuzimanje poklon paketa za novorođenče, potrebno je da farmaceut dostavi: Izvod iz matične knjige rođenih i kopiju licence Farmaceutske komore Crne Gore.

Radujemo se mogućnosti da zajedno podržimo farmaceutsku zajednicu u Crnoj Gori i da doprinesemo boljoj brizi o bebama.

Katarina Bogavac, dr pharm

GDP, Regulatory and Marketing coordinator

Neregelia